Over Ons

Over Dinner & Cooking

Hou jij van eten en/of koken, maar hou je er niet van om te lang in de keuken te staan? Wij ook! Na vele jaren in de keuken, vroegen wij ons af of koken niet makkelijker en sneller kan verlopen. Al snel zijn wij op zoek gegaan naar verschillende artikelen die ons hierbij kunnen helpen.

Na vele websites en winkels te hebben bezocht, kwamen wij er snel achter dat er niet √©√©n plek is waar wij al onze favoriete¬†keukentools en -accessoires kunnen halen. Hierdoor ontstond het idee om zelf die ene plek te cre√ęren, waar iedereen de meest innovatieve en unieke keukentools en -accessoires kan halen. Zo is Dinner & Cooking ontstaan, een webshop waar jij al jouw benodigde keukentools en -accessoires kan vinden.

Dinner & Cooking is meer dan een brand. Ons team is een hechte familie die volledig uit gepassioneerde kookliefhebbers bestaat en wij delen graag onze kookpassie met jou. Naast anderen te inspireren en motiveren, houden wij er ook van om door jou ge√Įnspireerd te worden. Gebruik bij je volgende food pic de hashtag: #DinnerandCooking, zodat wij jouw meesterwerk kunnen zien!

Visie:

Onze visie is om koken voor iedereen makkelijker en sneller te maken, zodat jij meer tijd overhoudt voor leuke dingen.

Missie:

Onze verantwoordelijkheid is om koken voor iedereen sneller, makkelijker en daarmee leuker te maken. Door dagelijks vele uren aan product development te besteden, streven wij ernaar om de meest unieke en innovatieve keukentools en -accessoires te leveren, tegen een betaalbare prijs. Dit allemaal om jouw kookervaring te verbeteren.

Doelstelling

Onze doelstelling is om binnen 5 jaar de grootste aanbieder te zijn van keukentools en -accessoires binnen Nederland en Belgi√ę.

Waar staan wij voor?

Eerlijke tarieven

Wij vinden dat jij niet te veel voor jouw favoriete keukentools en -accessoires hoeft te betalen. Hierdoor hebben wij de keuze gemaakt om onze artikelen rechtstreeks vanuit de leverancier naar jouw huis te verzenden. Hierdoor kunnen wij op opslag- en verpakkingskosten besparen, waardoor wij onze producten tegen een eerlijke prijs kunnen aanbieden.

Snelle klantenservice 

Wij vinden het erg belangrijk dat jij een optimale klantervaring bij ons hebt. Bij vragen over onze producten of over je bestelling helpen wij jou altijd persoonlijk binnen 24 uur. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. 

GRATIS verzending

De verzendkosten nemen wij altijd op eigen rekening, waardoor de verzending voor jou GRATIS is.

Wij kijken ernaar uit om jouw kookervaring te mogen verbeteren!

Groetjes,

Team Dinner & Cooking