Bestelling en Levering

Bestelling en levering

Onze visie is om koken voor iedereen makkelijker en sneller te maken, zodat jij meer tijd overhoudt voor leuke dingen. Om deze visie te kunnen realiseren werken wij met eerlijke tarieven die voor iedereen betaalbaar zijn. 

Om ervoor te zorgen dat wij eerlijke prijzen vragen voor onze producten, hebben wij ervoor gekozen om de producten rechtstreeks vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Corona update

Vanwege Corona duren de levertijden langer dan gewoonlijk. Houdt hierbij rekening met een gemiddelde levertijd tussen de 15-25 dagen. Vragen over je bestelling of over de levering? Neem gerust contact met ons op!

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling op eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Hiervoor is geen minimale bestelbedrag nodig.

Volg je bestelling

Op het moment wanneer je een bestelling plaats ontvang je een track & trace-code waarmee je eenvoudig je pakketje kan volgen.

Klik hier om je pakketje te volgen.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en dan helpen wij jou graag persoonlijk verder.