📦 Bestel vandaag en profiteer van GRATIS verzending 📦

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op via de volgende link: https://dinnerandcooking.nl/pages/contact.

Bestelling en levering

Vanwege Corona duren de levertijden langer dan gewoonlijk. Houdt hierbij rekening met een gemiddelde levertijd tussen de 15-25 dagen. Vragen over je bestelling of over de levering? Neem gerust contact met ons op!

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link: 

https://dinnerandcooking.nl/pages/volg-je-bestelling  

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.  

Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er items uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen. 

Onze excuses voor het ongemak.  

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling op eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Hiervoor is geen minimale bestelbedrag nodig.

Ruilen en retourneren

Ja. Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen zonder opgaaf van reden.   

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en
etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. 

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat. 

>> Klik hier om een retourformulier te downloaden <<  

Track & trace

Op deze pagina kun je je e-mailadres en ordernummer in te voeren om je pakketje te volgen.  

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de track en trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten. 

GRATIS verzending
Volg je bestelling
Snelle klantenservice
100% Tevredenheidsgarantie